Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 05. 24.

Edzőcsarnokban köszöntöttük az Eb-harmadik Tösmagi Attilát

Szakosztályunk egyik legeredményesebb birkózóját, Tösmagi Attilát köszöntötte csapatunk az edzőcsarnokunkban. Ludas a 2018. évi szkopjei kadet Európa-bajnokságon a magyar kötöttfogású válogatott egyetlen érmét szerezte.

Méltó, ünnepélyes keretek között fogadták birkózó társai és az ESMTK Birkózó Szakosztály vezetősége, edzői stábja Tösmagi Attilát, kadet Európa-bajnoki bronzérmes tehetségünket. Az edzésünkön Pesterzsébet Önkormányzatának Egészségügyi és Sport Bizottsága nevében Somodi Klára Képviselő Asszony is tiszteletét tette, aki elismerő oklevélben részesítette büszkeségünket.

Tösmagi Attila 2008 óta szakosztályunk birkózója. Az elmúlt években 84 arany-, 23 ezüst- és 26 bronzérmet szerzett. A “Ludas” becenévre hallgató fiatal versenyző nyolcszoros országos bajnok, hétszeres diákolimpiai bajnok és tizennégyszeres Budapest-bajnok.

Attila nem mellesleg már tavaly serdülő Európa-bajnokságon és kadet Európa-bajnokságon is jeleskedett, ráadásul utóbbi korosztályban legfiatalabbként is pontszerző helyen zárt.

 

Képek: https://www.facebook.com/esmtkbirkozas/posts/1915635095134834