Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 05. 05.

Takács Zsolt és Kekenj Norbert is serdülő országos bajnok

Dunakeszin minden igényt kielégítő körülmények között került lebonyolításra a 2018. évi serdülő kötöttfogású országos bajnokság, melyen hét versenyzőnkkel vettünk részt. A hétvége mérlege: 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem!

A győri Európa-bajnokság jegyében telt a Kertvárosi SE által lebonyolított serdülő országos bajnokság Dunakeszin. Birkózóink közül többen nagy eséllyel szálltak harcba a címeres mezért folytatott csatába, végül két kategóriában ünnepelhettünk bajnokot.

A 44 kilogrammos Takács Zsoltnak négy mérkőzésen kellett teljesítenie, aminek abszolút sikerült eleget tennie. Ellenfeleit nagy különbségekkel múlta felül, ezzel újabb országos bajnoki címet szerzett. Hasonló birkózást mutatott a 75 kilogrammos Kekenj Norbert is, bár az elődöntőben hatalmasat küzdött, a fináléban még is könnyedén múlta felül püspökladányi riválisát.

A bajnoki címek mellett további egy-egy ezüst- és bronzéremmel, valamint két ötödik helyezéssel a csapatpontversenyt is megnyerte együttesünk az Esztergom és az FTC előtt.

 

Eredményeink:

44 kg: 1. Takács Zsolt

44 kg: 2. Mányik Dávid

52 kg: 5. Nagy Roland

62 kg: 3. Nagy Márton

62 kg: 5. Vaszilcun Oleg

75 kg: 1. Kekenj Norbert

Kiesett: Mészáros Róbert (68 kg).

Képek: https://www.facebook.com/esmtkbirkozas/posts/1914649911900019