Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 02. 23.

Tösmagi Attila bronzérmes Kijevben

Szakosztályunk fiatal tehetségei, kadet kötöttfogású válogatott birkózóink Kijevben küzdöttek nemzetközi versenyen, ahol a 60 kilogrammos Tösmagi Attila az előkelő bronzérmet szerezte meg.

Ha az év eleji nemzetközi viadalokat tekintjük, akkor a kijevi Kolcsinszki-emlékverseny igencsak a legerősebb versenyek közé tartozik. A 2018-as megmérettetésen izraeli, örmény, kirgiz és természetesen ukrán birkózókkal küzdhettek a résztvevő versenyzők, köztük az ESMTK Birkózó Szakosztály legjobbjai is, akik a magyar válogatottal utaztak ki a szomszédos ország fővárosába.

A mieink közül a legeredményesebb Tösmagi Attila lett, aki ezzel bizonyította, hogy nem csak hazai viszonylatban, hanem nemzetközileg is számolni kell vele. Attila a 60 kilogrammosok között teljesített remekül és végül bronzérmet vehetett át az ünnepélyes eredményhirdetés során.

További két versenyzőnk, Horváth Gyula és Szilágyi Erik sajnos nem tudott dobogóra állni. Gyula a 65, míg Erik a 92 kilóban szenvedett vereséget és búcsúzott a versenytől.