Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 05. 30.

Hét bajnoki cím

Májusban két rangos versenyen mutatták meg tudásukat az Erzsébeti SMTK fitness-szakosztályának tagjai. A budapesti magyar bajnokságon számos érmet nyertek a piros-fehérek, és jól szerepeltek a székesfehérvári Fit Kid versenyen is.

A soroksári sportcsarnokban megrendezett magyar bajnokságon tizenöt dobogós helyezést szereztek az erzsébeti lányok. Eredmények. 1. hely: Gerbár Dóra, Kliment Anna Sára, Bondár Barbara, Szászvárosi Janka, a Kliment Anna Sára, Gerbár Dóra duó, a Mary Poppins és a Hegedű csapat; 2. hely: Perényi Lilla, Pintér Panna, a Nagy Blanka, Eberhardt Júlia duó, a 3. s Sportosztály csapat; 3. hely: Csuport Réka, Kovács Emma, Budai Orsolya, Bondár Tamara, a Perényi Lilla, Bondár Barbara duó; 4. hely: Kalóz formáció; 5. hely: Mókuslányok csapat.

Nem sokkal később Székesfehérvárott került sor a Fit Kid A egyéni és B csoportos versenyre. Az egyéni viadalon Eberhardt Júlia a 8., Bondár Tamara a 10. helyen végzett, a csoportos versenyben első lett a Gerbár Dóra, Kliment Anna Sára duó, ezüstérmes a Bondár Barbara, Perényi Lilla duó, negyedik a Fajt Georgina, Szászvárosi Janka duó, míg az I. korcsoport csapatversenyében a Bondár Barbara, Budai Orsolya, Kovács Emma, Perényi Lilla összetételű ESMTK bronzérmet szerzett.