Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2020. 08. 28.

Kókán készültek a kézilabdázók

Ha augusztus, akkor az ESMTK kézilabdázói edzőtáboroznak. Az utóbbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Pest megyei Kókán töltöttek egy hetet a kézis lányok.

Az ősszel az U12-es bajnokságban (2009–10-es korosztály) induló lány kézilabdacsapat teljes létszámban részt vett a kókai edzőtáborozáson, a tíz korábbi játékos mellett egy újonnan csatlakozott ifjú hölgy is eljött. A nagyobb lányokat (2005–2008-as korosztály) négyen képviselték, ők jelenthetik egy jövőbeni serdülő csapat alapját.

A koronavírus-járvány miatti szünet után, amikor már lehetett, edzettek júniusban három hetet az erzsébetiek. Ezt a nyári pihenő követte, majd jött a szokásos edzőtábor, ahová nagy örömmel jöttek el a fiatal sportolók. Tarjánné Martinkó Mária játékosai sokat edzettek, ami nem volt könnyű a nagy melegben, de be kellett pótolniuk a kényszerszünet miatti lemaradást.

Az erzsébetiek játszottak két edzőmérkőzést is a kókai lányok együttesével. Az egy hét alatt a szabadidőben az edzőnő nagy súlyt helyezett a csapatépítésre. Ennek jegyében a tábor életéből rövid műsorok készültek az utolsó napra.

A hazaérkezés után már Pesterzsébeten folytatták a kézisek a munkát. Továbbra is várják a kézilabdázni vágyó lányokat az U12 és a serdülő csapatba. Jelentkezni minden hétfőn 16 és 18 között lehet az Eötvös Technikum tornatermében (1204 Bp., Török Flóris u.89.). További információt Tarjánné Martinkó Mária edzőtől kaphatnak az érdeklődők (70/453-7025).