Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 04. 28.

Megvan a második!

Második mérkőzését is magabiztosan nyerte meg az Erzsébeti SMTK férfi kézilabdacsapata a Pest megyei ifjúsági bajnokság rájátszásában. A piros-fehérek ezúttal a Dunavarsányt győzték le, és nagy lépést tettek a kilencedik hely megszerzése felé.

Az erzsébetiek az alapszakasz őszi idényében idegenben nagy fölénnyel verték meg a dunavarsányiakat, tavasszal azonban meglepetésre döntetlent játszottak velük a Kruj Iván Sportcsarnokban. A rájátszás első mérkőzését mindkét együttes megnyerte, a DTE Diósdról, az ESMTK Martonvásárról hozta el a két pontot. A mieinktől hiányzott Mayer Márton, aki az előző összecsapás elején egy rossz lépés következtében szenvedett részleges bokaszalag-szakadást, de azért eljött szurkolni a többieknek.

A piros-fehérek ott folytatták, ahol hat nappal korábban abbahagyták. Az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést, végig náluk volt az előny, és a különbség fokozatosan nőtt a két csapat között. Ezen a meccsen támadásban nyújtottak kifejezetten jó teljesítményt az erzsébetiek, a védekezésük a találkozó egyes szakaszaiban nem volt hibátlan. Már a szünetben hat góllal vezetett az ESMTK, és végül 43-34-re győzött. Ismét Pölöskei Márk volt a legeredményesebb erzsébeti, a gólok harmadát ő szerezte, de sokszor bevette a Dunavarsány kapuját Bencsik László is.

– Bár voltak hibáink, összességében dicséret illeti a srácokat – mondta Schmauder Antalné, a csapat edzője. – Most háromhetes szünet következik a számunkra, aztán egy hét alatt lejátsszuk a hátralévő két meccsünket. Május 18-án Tápiószelére megyünk, majd a Diósd ellen zárjuk az évadot.