Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 04. 18.

Megvan az első győzelem

A Pest megyei junior férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában megszerezte első győzelmét az Erzsébeti SMTK.

Az alapszakaszban elért helyezések alapján az Erzsébeti SMTK kezdte a legjobb pozícióban a rájátszást a 9–12. helyért, a piros-fehérek 3 ponttal indultak. Az első meccsen váratlan vereséget szenvedtek otthon a Martonvásártól, ám tudni kell, hogy a vendégek több játékost igazoltak Százhalombattáról, és az ő vezérletükkel a rivális az első félidőben alaposan elhúzott. A második játékrész kiegyenlített volt, így végül simán nyertek a martonvásáriak.

A második fordulóban Üllőre látogatott az ESMTK. Az őszi idényben öt góllal győzött az ÜVKSK, idén márciusban viszont kiütötték ellenfelület a piros-fehérek Pesterzsébeten. A Városi Sportcsarnokban (a képen) rendezett mérkőzés nagy csatát hozott, az első félidő után 10-10 volt az állás. A folytatásban is óriási küzdelem folyt a pályán, és ebben kicsivel jobbak voltak az erzsébetiek. Az összecsapást 21-19-re megnyerték Schmauder Antalné tanítványai, a gólokon Vagyóczki Patrik (6), Szadai Barnabás (5), Pölöskei Márk (4), Bencsik László (4) és Mayer Márton (2) osztozott.

Ezzel a sikerrel az ESMTK két kör után a második helyen áll. A következő mérkőzésre április 22-én, szombaton 14 órakor kerül sor Tápiószelén.