Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 05. 30.

Százszázalékos rájátszás

Utolsó mérkőzését is megnyerte a Pest megyei ifjúsági férfi kézilabda-bajnokság rájátszásában az Erzsébeti SMTK. A piros-fehérek zárásként a Diósdot ütötték ki, és ezzel a kilencedik helyen végeztek.

Az eddigi eredmények alapján egyértelműen az erzsébetiek voltak a 2017–18-as évad utolsó mérkőzésének esélyesei. A 9–13. helyért zajló rájátszásban az ESMTK mindhárom korábbi meccsét magabiztosan nyerte meg, és az alapszakaszban is simán győzött otthon a Diósd ellen.

A vendégek csonka csapattal érkeztek meg a Kruj Iván Sportcsarnokba, így a piros-fehérek győzelmi esélyei tovább növekedtek. Az első félidőben kissé kényelmesen kézilabdáztak az erzsébetiek, ezért a szünetben csak hatgólos volt a különbség a két együttes között. Az öltözőben Schmauder Antalné edző felhívta a srácok figyelmét néhány dologra, akik tanácsait megfogadva a második játékrészben már precízebbek voltak, és végül 48-27-re megnyerték az összecsapást. Az ESMTK játékosai közül Bencsik László 14, a heteseket is jól értékesítő Pölöskei Márk 12, Seben Dominik 7, Vagyóczki Patrik 6, Szadai Barnabás és Buzás Gergő 4-4, Gáncs Péter 1 gólt dobott.

Az ESMTK százszázalékos rájátszásbeli teljesítményével megelőzte az alapszakaszban előtte végző Martonvásárt, így a kilencedik helyen zárta a bajnokságot.