Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2020. 07. 27.

Szünet után edzőtábor

Az Erzsébeti SMTK kézilabdázói a járvány miatti kényszerpihenő után júniusban folytatták a közös edzéseket, ezekben a hetekben pedig várják, hogy a szokásos edzőtáborozással megkezdődjön az új évad.

Júliusban nyári szünet van az ESMTK kézisei számára, mindenki igyekszik hasznosan eltölteni az újrakezdésig hátralévő időt. A jövő hétvégén immár hagyományosan a nyári edzőtáborral indul a következő bajnoki idény a lányoknak.

– Augusztus 8. és 14. között szokás szerint Kókán kezdjük meg a felkészülést a következő bajnoki sorozatra – mondta Martinkó Mária edző. – Most biztosnak látszik, hogy a csapat minden tagja eljön edzőtáborba, és ott lesz néhány idősebb lány is.

A 2020–21-es bajnoki évadra a gyermekbajnokság lány U12-es korosztályban (2009–10-esek) nevezett az Erzsébeti SMTK. Megfelelő létszám esetén (minimum 14 fő) a lány serdülő III. osztályban is indít csapatot a piros-fehér klub.

Továbbra is szeretettel várják azokat a lányokat, aki szeretnének kézilabdázni. Augusztus 17-én és 18-án az Eötvös Loránd Szakgimnázium tornatermében (Budapest XX. ker., Török Flóris u. 89.) tartja a szezon első edzését és toborzóját az ESMTK. A két napon 16 órától a 2009–10-ben és a 2005–2008 között született lányok jelentkezhetnek.

Bővebb információt az érdeklődők a marcsi.martinko@gmail.com e-mail címen vagy a 70/453-7025-ös telefonszámon kaphatnak.

 

Kép: a kókai sportcsarnok