Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 09. 30.

Egypontos hétvége

Az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatai számára sajnos nem termett sok babér a legutóbbi fordulóban. Három csapatunk lépett pályára szeptember utolsó napján, és egy döntetlen mellett két sima vereség a mérleg.

Az U19-esek a Tatabánya TFCE gárdáját fogadták a Zodony utcában. Jól kezdődött a mérkőzés az erzsébetiek számára, Viza Krisztián már a 11. percben megszerezte a vezetést. A félidő hajrájában aztán néhány perc alatt fordítottak a vendégek. A szünet után nagy erőfeszítéseket tettek a piros-fehérek az egyenlítés érdekében, és ez a 86. minutumban sikerült, Zai Kristóf találata egy pontot ért (2-2).

Az U 17-esek meccsén két nyeretlen együttes csapott össze. Negyedóra elteltével előnybe kerültek a tatabányaiak, majd a szünet előtt növelték azt. A második játékrészben sokáig nem esett gól, aztán kétszer is betaláltak a kék-fehérek, és a végén még csúnyább lett a vereség (0-5).

Az U14-esek a Sport 11-be látogattak, ahol az Újbuda FC vendégei voltak. Az első félidő közepén már két góllal vezettek a hazaiak, és a fordulás után kilenc perc alatt még háromszor megzörgették a piros-fehérek hálóját (0-5).

Az U15-ösök október 11-én mérkőznek meg az Újbuda csapatával.