Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2021. 07. 30.

Futballrajt vasárnap

Alig több mint két hónap szünet után ismét bajnoki mérkőzésen lép pályára az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata. Akárcsak május végén, a piros-fehérek ezúttal is az Ady Endre úton játszanak. Az új évadban az első ellenfél a Dabas-Gyón FC lesz.

 

Akárcsak tavaly, az idén is augusztus első vasárnapján indul a küzdelem a labdarúgó NB III-ban. A Közép csoportban szereplő ESMTK ismét hazai pályán kezd, és most is Dabasról érkezik a rivális. A múlt évben az FC Dabas járt Pesterzsébeten, a 2021–22-es idény nyitányán a Dabas-Gyón FC viszont látogat a XX. kerületbe.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nyáron sok változás történt a piros-fehérek keretében. A már említett futballisták mellett még egy játékos került a csapathoz: a 2002-es születésű Joó Andor középpályás Dorogról igazolt Erzsébetre. Az első meccs pikantériája, hogy három új labdarúgónk is a Dabas-Gyóntól jött, és amennyiben Turi Zoltán vezetőedző pályára küldi őket, Száhl Péter, Lucz Viktor és Molnár János volt csapata ellen küzdhet.

Ami az ESMTK-t illeti, Turi Zoltán elmondta, hogy a felkészülést becsülettel végigcsinálta a gárda, az új játékosok beépítése hosszabb folyamat. A munka első gyümölcsét remélhetőleg már vasárnap láthatjuk.

FONTOS!

A 17.30-kor kezdődő mérkőzésnek otthont adó Ady Endre úti sporttelepre a szurkolók csak a védettségi igazolvány vagy a védettséget igazoló telefonos applikáció, valamint a személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.