Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 10. 15.

Gólpárbaj után vereség

Az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata két év alatt két osztályt lépett előre, a nyáron felkérésre vállalta a korcsoport élvonalában való szereplést. Eddig úgy tűnik, még túl erős a piros-fehéreknek az első osztály, bár a legutóbbi két mérkőzésen nagy csatát vívtak ellenfeleikkel.

Az előző fordulóban úgy nyert Pesterzsébeten a mezőny első felébe tartozó RTK, hogy sokáig vezetett az ESMTK, és a győztes gól a hajrá kezdetén született. A hetedik játéknapon az RKSK vendégei voltak a piros-fehérek a mátyásföldi Ikarus-sporttelepen (a képen), és a két, még pont nélküli csapat összecsapása nagy küzdelmet hozott.

A találkozót ezúttal is az erzsébetiek kezdték jobban, Fitz Ödön és Sápi Béla révén a 11. percben 2-0-ra vezettek. A hazaiak azonban rövidesen szépítettek, majd egyenlítettek, és a szünetig még két gólt szerezve megfordították az állást. A második félidőben sokáig érintetlenek maradtak a hálók, majd Fitz Ödön újabb találatával felzárkóztak a piros-fehérek. A másodszori újabb egyenlítés sajnos nem sikerült, sőt, a meccs hajrájában a többet cserélő RKSK még kétszer bevette a mieink kapuját, és végül 6-3-ra megnyerte a párharcot. Bár a pontszerzés most sem jött össze, a támadójáték eredményessége sokat javult, és ha ezt sikerülne állandósítani, előbb-utóbb a pontok sem maradnak el.