Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 10. 29.

Három csapatunk győzött a hétvégén

Ilyen is régen volt: az Erzsébeti SMTK nagypályás utánpótlás labdarúgócsapatai közül három is nyertesen hagyta el a pályát a legutóbbi fordulóban. Külön öröm, hogy az U17-es gárda megszerezte első győzelmét ebben a szezonban.

Az U19-es együttes a Goldball ’94 FC-t fogadta a Zodony utcában. A piros-fehérek a 25. percben szerezték meg vezetést Horváth Levente révén, majd a szünet előtt két perc alatt kétszer is betalált a vendégek kapujába Szász Bence. A fordulást követően sokáig nem esett újabb gól, aztán kevéssel a lefújást megelőzően szépítettek a sárga-feketék (3-1).

Az U17-esek összecsapásán két gyenge formában lévő csapat igyekezett megtörni rossz sorozatát, a mieink idei első sikerükre készültek. Bő félóra elteltével úgy tűnt, a vendégek vesztes szériája szakad meg, 2-0-ra elhúztak. Aztán a szünet előtt Verhoczki László találatával közelebb jöttek ellenfelükhöz az erzsébetiek, majd nem sokkal a második félidő megkezdése után Schneider Péter egyenlített. Lendületbe jöttek a piros-fehérek, és öt perccel később Ködöböcz András góljával már náluk volt az előny. Maradt is, sőt, a hosszabbításban a csereként beállt Szendrődi Patrik megszerezte az ESMTK negyedik találatát (4-2).

Az U15-ös gárda szeptember 9. óta nem nyert, házigazdája, a Hegyvidék UFC-Gerrzo Kft. viszont jó formában várta a találkozót. A Testnevelési Egyetem pályáján, a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban (a képen) már a 6. percben hátrányba kerültek az erzsébetiek, de ezt a játékrész közepén Dávid Balázs kiegyenlítette. Ám ezután hat perc alatt háromszor is bevették az ESMTK kapuját a budaiak, majd a második félidő közepén még két gólt szereztek, és könnyedén érvényesítették a papírformát (1-6).

Az U14-esek összecsapásán egyik csapat sem büszkélkedhetett sikeres meccsekkel, és örömünkre, az erzsébetieknél ez a kijelentés már a múlté. A 11. percben Rigó Ferenc révén szerzett vezetést az ESMTK, majd félóra elteltével Hankó Zoltán növelte a piros-fehérek előnyét. Sokáig nem született újabb találat, majd az utolsó negyedóra hazai góllal kezdődött. Az eredmény ezután már nem változott, így szeptember 23. után ismét megízlelhették a győzelem ízét az erzsébetiek (2-1).