Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2019. 07. 01.

Itt az újak névsora

A tavalyi keretből tíz mezőnyjátékos és a három kapus maradt az ESMTK NB III-as labdarúgó csapatánál. Heten elbúcsúztak a Lizától, és eddig hat új játékost sikerült leigazolni. A keret még nem végleges, lehetnek további változások.

 

Karacs Péter a csoportbéli rivális Füzesgyarmat együttesénél folytatja pályafutását. Távozik a védő Markovics Bence, a támadósorból Bartha Roland és Nagy Richárd, ők a Gyöngyösi AK csapatánál folytatják. Bányai Róbert, Mohácsik Gábor és Privigyei Ádám sem Liza címeres mezben folytatja labdarúgó pályafutását – nyilatkozta Nagy Dániel sportigazgató az ESMTK szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre Facebook csoportnak.

Az ESMTK csapatát erősíti az alig egy hónap múlva induló szezonban a 26 éves Birtalan János védő, a Jászberényi FC korábbi játékosa, aki NB II-es rutinnal is rendelkezik, hiszen játszott a Ferencváros, a REAC és a BKV Előre csapataiban is.

Herczeg László szintén a Jászberényi FC csapatától érkezett, de játszott többek közt a Budaörs, a III. kerület, az RKSK és a BKV Előre csapataiban. A 25 éves csatár a támadó sorban vethető be.

Despotovic Vanja a Pénzügyőr SE csapatát erősítette az előző bajnoki kiírásban. A szintén NB II-es múlttal is rendelkező Vanja megfordult már a Sopron, Baja és a Szigetszentmiklós csapataiban is. A középpályán számíthat rá Turi Zoltán.

Reznek Donát a Taksony SE mezét váltotta Liza címeres mezre. Donátnak is szép NB II-es múltja van. Megfordult a Nyíregyháza, Békéscsaba, Balmazújváros, Cigánd, Felsőtárkány, Dorog, és a Nyírbátor csapatainál is. Szintén a középpályán számíthatunk rá.

Lipcsei Ádám a Puskás Akadémia FC-től érkezik Pesterzsébetre, és a védelem segítségére lehet.

A középpályán bevethető Kovács Botond a Monor SE csapatát erősítette, de játszott a Mosonmagyaróvár, és az MTK II csapatainál is.

(fotó: https://www.facebook.com/EsmtkSzurkoloinakBaratiKore/