Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2020. 09. 11.

Kimaradt helyzetek, elvesztett pontok

A futball nem pontozásos sportág, így az Erzsébeti SMTK nagy fölénye és több gólhelyzete ellenére sem tudta legyőzni a Szekszárdot, mert egyszer sem sikerült bevennie a Tolna megyeiek kapuját.

A két csapat eddigi szereplése alapján valószínűnek tűnt, hogy a szekszárdiak a védekezésből indított ellenakciókra építenek majd Pesterzsébeten, míg az ESMTK igyekszik lendületes támadásokkal zavart okozni a vendégeknek. Ez utóbbi lényegében megvalósult, mindkét félidőben több nagy helyzetet dolgoztak ki a tiszta pirosban játszó erzsébetiek. Ám a döntő pillanatokban rendre rossz döntést hoztak az ESMTK labdarúgói, illetve a kivitelezésbe hiba csúszott. Egyszer Soós Bencét a tizenhatoson belül hátulról buktatták, a játékvezető azonban továbbot intett – játékosunk kissé nehezen tudott feltápászkodni az eset után. A vége így 0-0 lett, aminek a látottak alapján egyértelműen a vendégek örülhettek, akik ezzel hat vereség után szereztek ismét pontot.

– Számos lehetőségünk volt, ezúttal azonban képtelenek voltunk a kapuba találni – mondta Turi Zoltán vezetőedző. – A bosszantó pontvesztés ellenére nem tudom elmarasztalni a csapatot, mert mindent megtettek a fiúk a győzelemért, de ezen a napon semmi nem jött össze.

Az ESMTK legközelebb szeptember 13-án, vasárnap 16.30-kor lép pályára az Ady Endre úton, a piros-fehérek a nagy formában lévő, legutóbbi öt mérkőzésén húsz gólt szerző Kecskeméti TE gárdáját fogadják.

 

Erzsébeti SMTK–Szekszárdi UFC 0-0

ESMTK: Menczeles – Mogyorósi, Póti, Nagy M., Tóbiás – Túri D., Dankó (Kovács D., 61.) – Soós B., Slezák, Boda – Horváth L. (Komiszár, 66.)

 

Fotó: www.facebook.com/EsmtkSzurkoloinakBaratiKore