Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2022. 10. 17.

Kimaradtak a ziccerek, elmaradt a győzelem

Néha van olyan, amikor az az ember érzése, hogy bármeddig tarthatna a mérkőzés, akkor sem sikerülne gólt szereznie egy csapatnak. Valahogy így volt ez az ESMTK és a Majosi SE október 16-ai összecsapásán is, amelyen rengeteg ziccert hagytak ki a piros-fehérek, akiknek a vendégek kíméletlen harcmodorával is meg kellett küzdeniük.

Az erzsébetiek kezdő tizenegye egy helyen változott az egy héttel korábbihoz képest, ezúttal Wirth Dániel kapott lehetőséget az ék szerepkörében.

Kellemes futballidőben azt láthatták a szurkolók, hogy végig fölényben játszott az ESMTK. Mindkét félidőben számos óriási erzsébeti helyzet maradt kihasználatlanul, a mezőny legjobbja a Tolna megyei zöld-fehérek fiatal kapusa volt, kétszer pedig a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól. A második játékrész elején Jeszenszky Ádámnak is akadt tennivalója, egy 16 méteres lövést ütött ki a bal felső sarokból.

A majosiak nem kímélték magukat és a piros-fehéreket sem, hétszer mutatta fel nekik a játékvezető a sárga lapot, bár néha sötétebb színű kártya sem lett volna szigorú ítélet. Egy rúgástól Túri Dániel tartós fájdalmat érzett a lábában, ezért a biztonság kedvéért cserét kért. A hajrában bemutatkozott erzsébeti mezben a visszalépett Balassagyarmattól érkezett Ferkel Ádám. Az ESMTK hálója továbbra is érintetlen hazai pályán, ám ezúttal ez csak egy döntetlenhez volt elég.

– Csalódottak vagyunk, mert két pontot benne hagytunk a meccsben – mondta Turi Zoltán vezetőedző. – Minden gólszerzési lehetőségünk kimaradt, ha másnap reggelig játszunk, talán akkor sem találtunk volna a kapuba. Sajnos a játékvezető partner volt a Majos alattomos játékához, kész csoda, hogy megúsztuk komolyabb sérülés nélkül.

Az ESMTK legközelebb október 19-én, szerdán 13 órakor lép pályára az Ady Endre úton, csapatunk a Magyar Kupában a legjobb 32 között az NB II-es BFC Siófok együttesét fogadja.

 

Erzsébeti SMTK–Majosi SE 0-0

ESMTK: Jeszenszky – Molnár R., Túri D. (Molnár T., 77.), Lipcsei Á., Márton – Kovács B., Slezák – Molnár J. , Soós B. (Ferkel, 87.), Sükösd (Gáspár, 66.) – Wirth (Lucz, 66.)

 

Fotó: https://www.facebook.com/EsmtkSzurkoloinakBaratiKore