Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2019. 09. 19.

Magyar Kupa-mérkőzés a Győr ellen

Az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata szeptember 22-én, vasárnap délután Magyar Kupa-mérkőzést játszik az NB II listavezetője, az ETO FC Győr ellen. A találkozó 15 órakor kezdődik az Ady Endre úti stadionban.

 

A Magyar Kupa 2019–20-as sorozatában a nyáron kialakult a 128-as főtábla mezőnye. A sorsolás értelmében az ESMTK az NB II-ben jelenleg élen álló, nem titkoltan élvonalbeli terveket dédelgető ETO FC Győr együttesével csap össze. A kiírás értelmében alacsonyabb osztályú csapatként az erzsébetiek a pályaválasztók.

Az esetleges hosszabbítást is figyelembe véve a mérkőzésen 15 órakor indul útjára a labda. Harót János, az ESMTK elnöke közölte, hogy a jegyárak megegyeznek a bajnoki meccseken szokásosakkal, tehát felnőtteknek 1000, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forintba kerül a belépő. Az ESMTK-bérletek érvényesek a találkozóra, tehát a bérleteseknek nem kell jegyet venniük.

A hazai szurkolók a megszokott módon a fedett lelátó oldaláról nézhetik az összecsapást, ők ezúttal csak a Klapka köznél lévő kapun léphetnek be a stadionba. A vendégcsapat drukkerei az Ady Endre út felőli bejáraton jöhetnek be, és azon az oldalon foglalhatnak helyet. Mindkét együttes híveit külön büfé várja majd.

A kapukat most is egy órával a kezdés előtt, 14 órakor nyitják ki.

Turi Zoltán vezetőedző elmondta, hogy a csapat becsülettel készül a mérkőzésre, és igyekszik megnehezíteni esélyesebb ellenfele dolgát.