Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 05. 13.

Sorozatban harmadszor is döntetlen

Ismét egy hosszú túra várt az Erzsébeti SMTK NB III-as labdarúgócsapatára, a piros-fehérek ezúttal Nyírbátorban (a képen) léptek pályára. A két együttes nem kényeztette el a nézőket, kevés igazi helyzet alakult ki a kapuk előtt, és gólt egyik gárda sem szerzett.

A több mint kétszázötven kilométeres utazás után egy lelkes nyírbátori csapattal találta szemben magát az ESMTK. A játék színvonala hagyott maga után kívánnivalót, de a felek becsülettel gyűrték egymást. A kilencven perc alatt mindkét együttes előtt két-két nagy helyzet adódott. A mieink részéről előbb Horváth Levente szerezhetett volna gólt, de a kapus hárította a lövését, majd Pölöskei Péter fejese okozott riadalmat a hazaiak körében. A másik oldalon Bonica Sebastian bravúrjai érdemelnek említést, az erzsébetiek 1-ese a kapufára tolta a nyírbátoriak gólveszélyes lövését, illetve védett egy ziccert. A hajrában egy, még a hazaiak által is túlzónak tartott piros lap borzolta az erzsébetiek idegeit, Mészáros Rolandot egy rosszul sikerült becsúszó szerelés után kiállította a játékvezető. Végül maradt a 0-0, így a sorozatban harmadik döntetlenüket játszó erzsébetiek kapuja már 240 perce érintetlen.

– Gyenge mérkőzésen igazságos döntetlen született – summázta a történteket Turi Zoltán, az ESMTK vezetőedzője. – Ezúttal nem játszott olyan lendületesen a csapat, mint legutóbb, és ez kedvezett a Nyírbátornak. Mészáros kiállítását sokakkal egyetemben én sem értem, az addig különösebb hiba nélkül bíráskodó játékvezető egy olyan szabálytalanságért küldte le azonnali piros lappal, amiért legrosszabb esetben is csak sárga járt volna.

Az ESMTK legközelebb május 20-án, vasárnap 17 órakor lép pályára az Ady Endre úton a Keleti csoport bajnoka, a Monor ellen.

 

Nyírbátori FC–Erzsébeti SMTK 0-0

ESMTK: Bonica – Privigyei, Madarász, Markovics, Tóbiás – Bányai, Pölöskei, Mohácsik (Mészáros R., 78.) – Slezák (Lázár, 55.), Horváth L. (Nicsenko, 87.), Soós B.

Kiállítva: Mészáros R. (86.)