Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 02. 26.

Szerdán zárul a hét

A címbeli kijelentés az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapataira vonatkozik: a piros-fehérek számára három nap alatt véget ér az előttünk álló hét.

Február utolsó napjaiban valamennyi csapatunk letudja ez erre a hétre kiírt mérkőzését. Hétfőn két együttes is otthon küzd meg a pontokért. A Budapest-bajnokság I/C osztályában játszó ESMTK II a KSI Senior-KFKI SK II gárdáját, a Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában szereplő ESMTK III pedig a Pénzügyőr SE IX csapatát fogadja 18.30-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében.

Kedden szintén erzsébeti együttes áll asztalhoz. A Budapest-bajnokság I/A osztályában pingpongozó ESMTK I 18 órakor az MVM SE I vendége lesz az I., Batthyány utca 8. alatti általános iskolában (a képen), míg a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában szereplő ESMTK IV 18.50-kor kezd a Sanitas-Budo SE VI ellen a Marczibányi téren, az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban. Ugyanitt játszik szerdán 18.50-től a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában csatázó ESMTK V is, amely a Multi Sport SE I gárdájával csap össze.

A kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában játszó ESMTK VI együttesének a héten nem lesz mérkőzése.