Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2019. 08. 28.

Új helyen kezdődik a bajnokság

A nyár napokon belül véget ér, és más labdajátékokhoz hasonlóan az asztaliteniszezőknél is rajtolnak a bajnokságok. Az Erzsébeti SMTK csapatai új helyszínen edzenek és játsszák a mérkőzéseiket.

 

Jó néhány év után elköltöztek az ESMTK asztaliteniszezői az Ady Endre út 98. alatti általános iskolából. A szakosztály új otthona a Mártírok útja 47. alatt található Zrínyi Miklós Általános Iskola. Itt nem jelent gondot, hogy mikor kezdődnek és végződnek az edzések, a mérkőzések, és a felszereléseket –asztalok, hálók, labdák – is zárható helyen tudják tárolni.

A 2019/20-as évad szeptember első napjaiban indul. A Budapest-bajnokság I/B osztályában szereplő ESMTK II a BVSC-Zugló Senior I, a II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK V pedig a Galaxis VSE II ellen 2-án, hétfőn 18.30-kor kezd a Mártírok útján. Az I/C osztályú ESMTK III az OVIT SE vendégeként a X., Porcelán utcai Mavex-csarnokban lép asztalhoz ugyancsak 18.30-kor. A II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK IV is idegenben, a Szőnyi úti BVSC-csarnokban próbál majd sikeres rajtot venni az Ikarus BSE ellen, a találkozó 4-én, szerdán 18.30-kor kezdődik. A kerületi bajnokságban szereplő ESMTK VI ugyancsak vendégként startol.

A legmagasabb szinten az ESMTK I csapata száll harcba. Az NB III Budapest-csoportjának pontvadászata szeptember első hetében kezdődik. A piros-fehérek 4-én, szerdán játsszák első meccsüket, a BVSC-Zugló III elleni csatájuk 18.30-tól látható a Zrínyi iskolában.