Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 11. 20.

Diadalmas tizenegyes

Megszerezte második győzelmét a Pest megyei ifjúsági férfi kézilabda-bajnokságban az Erzsébeti SMTK. A piros-fehérek a szünet után ellenállhatatlanul játszottak a Tápiószele ellen, és tizenegy gólos sikert ünnepelhettek.

Második évét tölti a Pest megyei bajnokságban az ESMTK csapata. A mezőny egyik legfiatalabb együtteseként sokat fejlődött a piros-fehér gárda Schmauder Antalné keze alatt az elmúlt másfél évben, olykor a sokkal rutinosabb, idősebb játékosokból álló riválisoknak is tud már nehéz perceket szerezni. Az előző fordulóban Mogyoródon is jól tartották magukat a fiúk, és korrektebb játékvezetés mellett még szorosabb lehetett volna a vége.

– Nagyon bosszantó, amikor a játékosokkal egyidős, vagy majdnem egykorú bírók szétfújják a meccset, minősíthetetlen stílusban beszélnek a srácokkal, és olyan módon zárnak ki valakit, mint tették azt Seben Dominikkal, aki a feljelentés miatt eltiltást kapott – mondta Schmauder Antalné. – Ő nem játszhatott most, Mayer Márton viszont hathetes kényszerpihenő után, sérüléséből felgyógyulva már igen. Pölöskei Márk kijött a kapuból, újra a mezőnyben szerepelt.

A pesterzsébetiek legutóbb hazai pályán, a Kruj Iván Sportcsarnokban fogadták a Tápiószelei SE gárdáját. Már az első félidőben is inkább a piros-fehérek akarata érvényesült, 11-9-es vezetésükkel vonultak pihenőre a csapatok. A szünet után aztán valósággal szárnyaltak a mieink, szebbnél szebb akciókat vezettek, hátul pedig jól védekeztek, és a kapusteljesítmény is sokat javult. Végül 27-16-ra megnyerték a mérkőzést az erzsébeti srácok. Vagyóczki Patrik 10, Bencsik László 9, Szadai Barnabás és Pölöskei Márk 4-4 gólt lőtt.