Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 12. 04.

Hazai mérkőzések

December első hete két hazai mérkőzéssel indul asztalitenisz-csapataink számára, és szerdán már be is fejeződik az erzsébetieknek.

A hét első napján, hétfőn a Budapest-bajnokság I/C osztályában szereplő ESMTK II 18.30-kor fogadja az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében a Sanitas-Budo SE V együttesét. A Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában játszó ESMTK IV ugyanekkor és ugyanitt csap össze a BEAC I gárdájával.

Másnap, kedden ismét két mérkőzés vár az erzsébetiekre, mindkettő idegenben. A Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában küzdő ESMTK III 18 órakor az Örs vezér terén, pontosabban a Fehér út 1. alatti BKV-telepen mérkőzik meg a BKV Előre III csapatával. A Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában pingpongozó ESMTK V Budán, az I., Batthyány u. 8. alatt lévő Batthyány Lajos Általános Iskola (a képen) tornatermében csatázik az MVM SE II-vel.

Szerdára egy mérkőzés marad, ugyanis a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában játszó ESMTK VI szabadnapos ebben a fordulóban. A Budapest-bajnokság I/A osztályában szereplő ESMTK I Kispesten, a Nádasdy u. 98-ban, a Gábor Áron Általános Iskola tornatermében játszik a Kispest SE II együttesével.