Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 02. 18.

Szerdán lesz a nagyüzem

Február utolsó teljes hetében a szerda lesz az erzsébeti asztalitenisz-csapatok fő napja, ekkor három együttesünk is bajnoki pontokért küzd majd.

A hetet ezúttal a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában szereplő ESMTK IV kezdi, csapatunk 18.30-kor fogadja az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében a Budai XI SE VI.-Dunaholding gárdáját. Kedden a Budapest-bajnokság I/C osztályában játszó ESMTK II következik, a piros-fehérek 18.30-kor Újpesten, a Fóti út 56. alatti Litliner irodaházban lévő teremben csapnak össze a FŐGÁZ Keszi-team együttesével.

Szerdán egyszerre két mérkőzésen is drukkolhatunk az erzsébetieknek az Adyban. A szokásos időben, fél 7-kor indul a küzdelem a Budapest-bajnokság I/A osztályában pingpongozó ESMTK I és a KSI SE II között, csakúgy, mint a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában csatázó ESMTK V és az OVIT SE II meccsén. A Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában szereplő ESMTK III 18 órakor kezd a Csepeli Vállalkozók AKE I ellen a XXI., Központi út 17-19-ben, az egykori Csepel Művek területén.

A hetet a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában játszó ESMTK VI zárja, a XII. Tamási Áron utca 64. alatti Pingpong Várban a Remmers SE II lesz a mieink ellenfele.