Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 06. 02.

Tizedik lett az ESMTK

Véget ért a rájátszás a Pest megyei junior férfi kézilabda-bajnokságban. Utolsó mérkőzésén magabiztosan győzött az Erzsébeti SMTK, és ezzel második évadában a 10. helyen végzett.

A 2016–17-es bajnokság utolsó mérkőzésén nemcsak a jobb helyezés volt a tét, hanem az is, hogy miként áll talpra az ESMTK csapata az előző fordulóban történtek után. Nos, a piros-fehérek jó játékkal és biztos győzelemmel adtak választ a kérdésre.

Az erzsébeti kaput ismét Pölöskei Márk őrizte, méghozzá remekül. Igaz, ehhez kellett a jó védekezés is, és az első félidőt hatgólos előnnyel zárták a piros-fehérek. A második játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, és végül 18-12-re nyert az ESMTK. Kiemelkedett Vagyóczki Patrik teljesítménye, aki nyolc gólt lőtt, ötöt akcióból. A további találatokon Bencsik László, Seben Dominik, Mayer Márton, Szadai Barnabás (2-2), Pécsi Péter és Uller Gergő osztozott.

A második idényét záró ESMTK ezzel a győzelemmel a 10. helyen végzett a Pest megyei juniorbajnokságban. A rájátszásban szerzett 31 találatával Vagyóczi ötödik lett a góllövőlistán.