Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2021. 03. 22.

Újra pályán a kézilabdázók

Négy és fél hónap után ismét mérkőzésen szerepelhetett az Erzsébeti SMTK U12-es lány kézilabdacsapata. A piros-fehérek egy-egy győztes és vesztes meccsel köszöntötték 2021-et.

Hosszúra nyúlt a szünet az utánpótláskorú kézilabdások számára, és ebben nem kis szerepet játszott a koronavírus-járvány is. De a legutóbbi októberi mérkőzések után nemrég végre ismét tétmeccseken játszhattak az ESMTK kézis lányai. Ezúttal Csepelen, az ÁMK Sportcsarnokban került sor a találkozókra.

Martinkó Mária csapata először a Hort SE ellen lépett pályára, és akárcsak az ősszel, most is a rivális magabiztos győzelmével ért véget az összecsapás. Némi pihenőt követően a Gyáli BKSE várt az erzsébeti lányokra. Az első félidőben még akadozott a gépezet, 10-8-as gyáli vezetéssel kezdődhetett a második játékrész. A folytatásban aztán minden szempontból jobb volt az ESMTK, és 22-16-ra megnyerte a mérkőzést.

A piros-fehéreknél remélik, hogy a tavaszi idény valamennyi meccsét le tudják majd játszani. Egyúttal várják még lányok jelentkezését a 2007–2010-es korosztályokba. Edzések kedden, szerdán és péntek pénteken vannak 16.00 és 17.30 között az Eötvös Loránd Technikumban (1204 Bp., Török Flóris u. 89.).