Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2019. 07. 30.

Bajnoki rajt

Két hónappal az előző bajnokság vége után megkezdődik az új: vasárnap útjára indul a labda az NB III-ban.

 

Mozgalmas időszak áll az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata mögött. Bár a vezetés nem egészen így tervezte, végül nagy változások történtek az együttes öltözőjében.

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, távozott az Ady Endre útról Markovics Bence, Bányai Róbert, Privigyei Ádám, Mohácsik Gábor, Bartha Roland, Karacs Péter és Nagy Richárd. A piros-fehérek játékosa lett a védő Lipcsei Ádám és Birtalan János, a középpályás Despotovic Vanja, Kovács Botond és Reznek Donát, valamint a támadó Herczeg László.

Az átigazolási szezon végéig még két új játékossal bővült az ESMTK kerete. Pesterzsébeten folytatja pályafutását a 23 éves Gubacsi Zoltán. Az Újpesten nevelkedett belső védő az UTE után játszott az olasz Novara Primavera csapatában, most Budafokról érkezett, a BMTE-n kívül szerepelt az NB II-ben a Kozármisleny és a Szigetszentmiklós csapatában is. A 20 éves Oroszi Dániel a szintén NB II-es Csákvár együtteséből jött hozzánk, a másodosztályban néhányszor játszott, korábban a Puskás Akadémia U19-es gárdájában szerepelt.

Augusztus első vasárnapján bajnoki pontokért lép pályára csapatunk. A 17 órakor kezdődő mérkőzésen az újonc FC Hatvan ellen játszunk, amely Heves megye bajnokaként került az NB III Keleti csoportjába. Ami összeállítást illeti, az biztos, hogy nem lesz ott a keretben Szabó Ádám, aki edzésen szenvedett térdsérülést, és egyelőre még kérdéses Slezák Róbert játéka is, ő egy felkészülési mérkőzésen sérült meg, szintén a térdén.