Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2022. 04. 15.

Bosszantó pontvesztés a hosszabbításban

Egy remek szabadrúgással szerzett vezetést az Erzsébeti SMTK NB III-as labdarúgócsapata a húsvét előtti hétközi fordulóban Dabason, ám a 93. percben egy lapos lövéssel egyenlítettek a hazaiak.

 

Szép, napos időben, jó talajú pályán csapott össze a Wellis Sportparkban a házigazda FC Dabassal az ESMTK. A szurkolók küzdelmes mérkőzést láthattak. Az első félidő nagy részében egymás hibáiból éltek a csapatok. A dabasiak elsősorban pontrúgásokkal próbáltak zavart kelteni a fehér mezes erzsébetiek kapujánál, a mieink labdaszerzés után okozhattak volna veszélyt, de rendre rosszul sikerültek az utolsó passzok.

A szünet után nem sokkal Molnár Jánossal szemben szabálytalankodtak a hazaiak 22-23 méterre a kaputól. A sértett futott neki a labdának, és jobbal óriási gólt ragasztott a bal felső sarokba. Továbbra is a küzdelem jellemezte a találkozót, a Dabas nagyon igyekezett, egy alkalommal Jeszenszky Ádám védett bravúrosan egy oldalról érkezett szabadrúgást. Az erzsébetiek vezettek néhány sokat ígérő kontraakciót, amelyek azonban továbbra sem jártak eredménnyel. Már-már úgy tűnt, a látványos gól három pontot ér, amikor a 93. percben egy 22-23 méteres lapos lövés utat talált az ESMTK kapujába. A középkezdésre már nem maradt idő…

– Természetesen bosszús vagyok, hogy a hosszabbítás végén kapott gól miatt két pontot Dabason hagytunk – mondta Turi Zoltán vezetőedző. – Nagyon szép találattal szereztünk vezetést, és utána is mi játszottunk valamivel veszélyesebben.

Az ESMTK legközelebb április 17-én, vasárnap 17 órakor az Ady Endre úton lép pályára, csapatunk a Bp. Honvéd-MFA II gárdáját fogadja.

 

FC Dabas–Erzsébeti SMTK 1-1 (0-1)

ESMTK: Jeszenszky – Molnár R., Túri D., Aranyos (Tóbiás, 85.), Száhl – Kovács B. (Horváth R., 70.), Soós B. – Slezák, Molnár J. (Lázár, 85.), Fekete M. – Horváth L.

G.: Molnár J. (52.)

 

Fotó: https://www.facebook.com/fcdabassportkozpont