Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 09. 25.

Csak a kicsik örülhettek

Az utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában nem sok babér termett az Erzsébeti SMTK csapatainak. Három együttesünk súlyos vereséget szenvedett, csupán az U14-es gárda szerzett három pontot.

Sok mondanivaló sajnos nincs erről a játéknapról. Az U19-esek Óbudára látogattak, és úgy vesztették el veretlenségüket, hogy gólt sem rúgtak. Bő negyedóra elteltével már 0-2-re álltak a III. Ker. TVE ellen, és a második félidő második felében még kétszer kapituláltak (0-4).

Az U17-esek mérkőzésén csak hét perc kellett az óbudaiaknak, hogy két góllal elhúzzanak, és a szünetben már négy volt a mieink hátránya. A második félidőben egyre-másra gördültek a hazai támadások, és a mindössze egy cserével érkező erzsébetiek nem tudták megállítani a rohamokat, K.O. lett a vége (0-13).

Úgy látszik, ez a forduló a gyors kapott gólokról szólt, mert az U15-ösök mérkőzésén is hamar, már az 5. percben 0-2 volt az állás a Dunaharaszti MTK-val szemben. A szünet után Nagy Péter révén szépített az ESMTK, de a folytatásban újabb találatokat értek el a vendégek, Dávid Balázs gólja a hajrában sajnos csak szépségtapasznak volt jó (2-6).

Az egyetlen győzelmet ezúttal a legfiatalabbak könyvelhették el. Az U14-esek alaposan megküzdöttek a Dunaharasztival, végül a 71. percben Hankó Zoltán gólja meghozta a vezetést, és mint később kiderült, a csapat második idei sikerét is (1-0).