Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2019. 09. 16.

Csak néhány helyzetig jutottunk

Hajtós, küzdelmes mérkőzést vívott egymással az Ady Endre úton az Erzsébeti SMTK és a Putnok FC. Kevés helyzet adódott a játékosok előtt, és mivel ezek közül egyet sem sikerült értékesíteni, a lefújáskor is 0-0-t mutatott az eredményjelző tábla.

Kellemes időben csaptak össze a csapatok Pesterzsébeten. Noha a Putnok győzelem nélkül állt a tabella hátsó régiójában, az utóbbi évek alapján rangadónak számított a találkozó. Lendületesen kezdett az ESMTK, és még tíz perc sem telt a meccsből, amikor óriási gólszerzési lehetőséget hagyott ki. Egy védelmi hibát kihasználva labdát szereztek a piros-fehérek a putnoki tizenhatos közelében, a labda Reznek Donáthoz került, aki már csak a kapussal állt szemben, de mellé rúgta. Kiegyenlítettebb lett a játék, a vendégek is próbáltak támadni. Nagy helyzet nem alakult ki egyik oldalon sem, az utolsó passzok rendre nem sikerültek. A félidő hajrájában előbb Horváth Levente takarásból leadott lövését védte a putnoki kapus, majd Papp Botond hárította a vendégek közeli kísérletét.

A szünet után is gyűrték egymást becsülettel a csapatok, de hasonló volt a képlet, mint az első félidőben. Az utolsó negyedóra elején Túri Dániel lőtt a kapu fölé 11-12 méterről, majd Boda lapos lövését védte a vendégek hálóőre. Maradt a 0-0, így a Putnok három vesztes mérkőzés után ismét pontot szerzett.

– Mozgalmas meccset játszottunk egy jó ellenféllel, és bár valamivel több lehetőségünk volt a gólszerzésre, a döntetlen igazságosnak mondható – értékelte a mérkőzést Turi Zoltán, az Erzsébeti SMTK vezetőedzője. – Azt azért nem hallgathatom el, hogy meglehetősen gyengén bíráskodott a játékvezető hölgy, és következetlen volt a sárga lapok kiosztásában is.

Az ESMTK legközelebb szeptember 22-én, vasárnap 15 órakor lép pályára az Ady Endre úton, a Magyar Kupában a 64 közé jutásért az NB II éllovasa, az ETO FC Győr lesz az ellenfél.

 

Erzsébeti SMTK–Putnok FC 0-0

ESMTK: Papp B. – Lázár, Gubacsi, Lipcsei Á., Tóbiás – Despotovic (Túri D., 46.), Reznek (Oroszi, 77.), Kovács B. – Kovács D., Horváth L., Boda

 

Fotó: https://www.facebook.com/EsmtkSzurkoloinakBaratiKore