Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 11. 18.

Egyetlen pont

Nem sikerült jól az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatainak ez a szombat. Négy együttesünk közül csupán az U19-es gárda gyarapította pontjai számát, a többieknek ez nem jött össze.

Az U19-es csapatunk az eddig vele nagyjából azonos teljesítményt nyújtó Rákosmenti KSK vendége volt – tizenegy mérkőzésen két ponttal gyűjtöttek többet a XVII. kerületiek. A Rojik műfüves pályán (a képen) az első félidő hajrájáig nem változott az állás, akkor egy öngólnak „köszönhetően” megszerezte a vezetést az ESMTK. Ennek azonban nem sokáig örülhettek az erzsébetiek, mert a második félidőt góllal indították a hazaiak, sőt az utolsó negyedóra kezdetére előnybe is kerültek. A mieink igyekeztek egyenlíteni, és erőfeszítéseiket a 89. percben siker koronázta, Zai Kristóf talált a keresztúriak kapujába (2-2).

Az U17-eseknél egyértelműen az RKSK volt az esélyes, és ennek az 5. percben egy góllal nyomatékot is adtak. A fordulás után hamar egyenlített az ESMTK Sikula Álmos révén, de egy percre rá újra vezetést szereztek a vendéglátók. A hajrá kezdetén növelték a előnyüket, majd a 87. minutumban nagy József szépített. Izgalmasan alakult a vége, az eredmény azonban már nem változott (2-3).

Az U15-ös együttes a jó formában lévő Pénzügyőrt látta vendégül a Zodony utcában. A hetedik percben már a pasarétieknél volt az előny, amit a budai csapat folyamatosan növelt, és végül magabiztos győzelmet aratott Pesterzsébeten (0-4).

Az U14-esek az eddigiekben öt ponttal többet kasszíroztak ellenfelüknél, ám most csökkent a két gárda közötti különbség a tabellán. Negyedóra elteltével már két góllal vezettek a vendégek, majd Hankó Zoltán szépített. A második játékrészben újabb erzsébeti találat helyett budai következett, majd kevéssel a lefújás előtt Szűcs Levente tette ismét szorossá az állást, de egyenlítenie már nem sikerült csapatunknak (2-3).