Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 09. 12.

Erzsébeti gólzápor

Az ESMTK nagypályás utánpótlás labdarúgócsapatai közül kettő sokgólos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot a hétvégén, míg a többiek egy döntetlent és egy vereséget könyvelhettek el.

Az U19-es csapatunk a szomszédba látogatott, Soroksáron, a Szamosi Mihály Sporttelepen lépett pályára. Mire a hazaiak észbe kaphattak volna, máris két góllal vezettek az erzsébetiek, Zay Kristóf és Dolezsál Richárd révén.  A második félidő elején szépítettek a soroksáriak, de három perccel később a nem sokkal korábban beállt Sápi Dániel is betalált. A játékrész közepén ismét felzárkóztak a sárga-feketék, majd a hajrában Hetesi Dávid visszaállította a kétgólos különbséget (4-2).

Az U17-esek nem bírtak a Soroksárral. A találkozó elején a hazaiak kerültek előnybe, majd a fordulást követően szinte azonnal egyenlítettek a mieink Nagy József jóvoltából. Több gól már nem esett, így mindkét együttes megszerezte első pontját az új bajnokságban (1-1).

Az U15-ös gárda gólfesztivált rendezett a Zodony utcában a Csepel FC ellen – pedig nem úgy indult a mérkőzés. Az első találatra a 24. percig kellett várni, Nagy Pétert a szünet előtt követte Pozsonyi Kristóf. A második félidőben aztán beindult az erzsébeti henger, huszonöt perc alatt hatszor gyakorolhatták a középkezdést a vendégek. Gaudi-Nagy Nándor és Nagy Péter kétszer-kétszer, Bányai Roland és Őz Zalán egyszer-egyszer zörgette meg a csepeli hálót (8-0).

Az U14-es csapatnak ezúttal sem sikerült követnie az egy évvel idősebbeket. Szűcs Levente ugyan a meccs elején vezetést szerzett az ESMTK-nak, de rövidesen egyenlítettek a csepeliek, és még a fordulás előtt előnyhöz is jutottak. A második játékrészben még kétszer betaláltak a vendégek, így az U14-esek egyelőre pont nélküliek (1-4).