Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 10. 08.

Ez sem a mi hétvégénk volt

Szinte szó szerint megegyezhetne az ESMTK utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményeiről szóló beszámoló bevezetője az előző hetivel. Azért csak szinte, mert akkor három, most pedig négy együttes szerzett egyetlen pontot – valamennyi otthon, a Zodony utcában lépett pályára.

Az U19-esek a velük azonos pontszámmal, de sokkal jobb gólkülönbséggel rendelkező II. Ker. ÚFC gárdáját fogadták. Jól kezdődött a mérkőzés, a 14. percben Takács Tamás góljával került előnybe az ESMTK. Ezt sokáig tartották is piros-fehérek, az újlakiak a második félidő elején egyenlítettek. Ezután sokáig nem változott az eredmény, ám az utolsó tíz percben a vendégek háromszor is bevették az erzsébetiek kapuját (1-4).

Az U17-eseknél két nyeretlen, egypontos csapat csapott össze. Az elején gyorsan vezetést szereztek a vendégek, de a középkezdés után Verhoczki László révén egyenlített az ESMTK. Még a szünet előtt két újabb gólt értek el a budaiak. A fordulást követően, a játékrész közepén Schild József szépített, de a harmadik találatot nem sikerült bevinni, így a hatodik forduló után már csak az erzsébetiek neve mellett nem áll győzelem (2-3).

Az U15-ös együttes a még veretlen Kőbányai ISE csapatát látta vendégül. Az első félidő közepén egy gyors gólváltást láthattak a nézők, a X. kerületiek találatára Pozsonyi Kristóf válaszolt. A szünet után nem sokkal hasonló volt a forgatókönyv, a KISE még két percig sem örülhetett a vezetésnek, ezúttal Nagy Péter Bence egyenlített. A hátralévő időben több gól már nem esett (2-2).

Az U14-es csapatunk „beleszaladt a késbe”. Pedig a 24. percig semmi nem utalt arra, hogy kiütéses vereség lesz a vége, de még a szünetben sem, akkor két góllal vezetett a KISE. A második játékrészben aztán beindult a kőbányai henger, és a csak két cserével játszó erzsébetiek nem tudták megállítani (0-10).