Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 06. 06.

Győztes évzáró és éremátadó

Hazai pályán, az Ady Endre úti stadionban fejezte be a 2017–18-as bajnokságot az Erzsébeti SMTK NB III-as labdarúgócsapata. A piros-fehérek győzelemmel búcsúztak közönségüktől, és a lefújás után az MLSZ képviselőjétől megkapták az egész éves teljesítményükért járó ezüstérmet.

Az évadzáró mérkőzésen nem lépett pályára Privigyei Ádám, a hátvéd sárga lapok miatti eltiltás okán hiányzott az együttesből. A vendégeknél ott volt viszont a kezdőben a korábbi pesterzsébeti védő, Turi Dániel, akinek az édesapja, Turi Zoltán vezette rivális támadóival kellett farkasszemet néznie.

Mindkét csapat lendületesen kezdett, és a 8. percben egy jászberényi támadás góllal végződött. Ezután átvette az irányítást az ESMTK, az első félóra végén egyenlített. Egy balról belőtt labda elsuhant a jászsági védők között, a túloldalon érkezett Lázár Benjamin, és a hálóba lőtt. Fokozták a nyomást a piros-fehérek, és néhány perccel később már hazai vezetést mutatott az eredményjelző tábla. Soós Bence a bal oldalról indulva cselezett befelé, majd mintegy tizenhat méterről szép gólt lőtt a hosszú sarokba.

A szünet után a jászberényiek megpróbáltak egyenlíteni, de vagy az erzsébeti védelem, vagy Bonica Sebastian ezt megakadályozta. Kapusunk kétszer is bravúrosan hárította a vendégek kísérleteit. Így akárcsak ősszel, ezúttal is az ESMTK nyerte meg a két gárda összecsapását.

A mérkőzés után játékosaink átvették a második helyért járó érmeket.  

 

Erzsébeti SMTK–Jászberényi FC 2-1 (2-1)

ESMTK: Bonica  Mészáros L., Madarász, Markovics, Tóbiás – Bányai, Mohácsik (Slezák, 69.), Pölöskei – Lázár, Horváth L. (Nicsenko, 71.), Soós B.

G.: Lázár (30.), Soós B. (38.)