Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 11. 26.

Keresztúron jobban ment

A labdarúgó utánpótlásban a két idősebb korosztály számára ezen a hétvégén véget ért az őszi idény, sajnos egyik csapat sem tudta felborítani a papírformát, és pont nélkül zárta az évet. A fiatalabbak négy pontot szereztek, rájuk még egy forduló vár.

Az U19-es csapat a csoport élmezőnyébe tartozó Siófoki Bányászt fogadta a Zodony utcában. Jobban kezdtek az erzsébetiek, és a 18. percben Szabó Nándor révén megszerezték a vezetést. A vendégek gyorsan egyenlítettek, ám Tarnóczy Ticián góljával hamar újra előnybe került az ESMTK. Sokáig nem változott az állás, a 78. percben aztán újra betaláltak a Balaton-partiak, sőt, nem sokkal a vége előtt a győztes gólt is megszerezték (2-3). A mieink így 15 ponttal a 10. helyen zárták az őszt.

Az U17-es gárdának még kevesebb esélye volt a jó eredményre, és a meccs igazolta a várakozásokat. Bár a piros-fehérek több mint félórán át tartották magukat, utána hat perc alatt a bajnoki címre hajtó siófokiak háromszor is bevették az erzsébetiek kapuját. A pontok sorsa ezzel el is dőlt, a legvégén egy újabb vendéggóllal alakult ki a végeredmény (0-4). Csapatunk négy ponttal a 13. helyen áll.

Az U15-ösök Rákoskeresztúrra, a Rojik-sporttelepre (a képen) látogattak, ahol a Rákosmenti KSK várt rájuk. Az első negyedóra végén Varga Tibor góljával jutott előnyhöz az ESMTK, amit a félidő utolsó percéig meg is őrzött. A fordulást követően hosszú ideig nem esett újabb találat, majd a hajrá kezdetén Bányai Roland szerzett gólt, és ez győzelmet ért az erzsébetieknek (2-1).

Az U14-eseknél két középcsapat feszült egymásnak. Közel egy órán át érintetlenek maradtak a hálók, ekkor az RKSK került előnybe. A piros-fehérek küzdöttek az egyenlítésért, és nem hiába, három perccel a lefújás előtt Szűcs Levente talált a hazaiak kapujába (1-1).