Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2022. 05. 24.

Két pont Vácott maradt

Hiába volt a Vác FC elleni, május 22-i idegenbeli mérkőzés mindkét félidejében több gólszerzési lehetősége is az ESMTK-nak, ezek egyikéből sem sikerült a kapuba találni, így csapatunknak meg kellett elégednie a döntetlennel.

Az ellenfél legnevesebb képviselője a kispadon ült: a Vác szakmai igazgatója az egykori kétszeres magyar bajnok tréner, a volt szövetségi kapitány Csank János. Ami az ESMTK-t illeti, Túri Dániel és Kovács Botond sérülés, Jeszenszky Ádám és Horváth Levente sárga lapok miatti eltiltás okán hiányzott. Tóbiás Zsolt vállalta a játékot, de a húsz perc után jelezte, hogy nem tudja folytatni a meccset.

A mérkőzés nagy részében az erzsébetiek akarata érvényesült a pályán. Mindkét játékrészben több gólhelyzetük is adódott a piros-fehéreknek, ám vagy a kapus nagyot védett (a szünet előtt kétszer is), vagy célt tévesztettek a támadók, volt, hogy az üres kapuba sem sikerült betalálni. Aztán a hajrában majdnem megbosszulta a magát a rossz helyzetkihasználás, Gábor Péter bravúrral hárított egy közeli fejest.

– Három pontért mentünk Vácra, és nyerhettünk is volna, ha nem hozunk rendre rossz döntéseket a fontos helyzetekben – mondta Turi Zoltán vezetőedző. – Remélem, május utolsó vasárnapján, a bajnokság záró mérkőzésén győzelemmel tudunk búcsúzni lelkes közönségünktől.

Az ESMTK a szezonzárón, május 29-én, vasárnap 17 órakor a Paksi FC II gárdáját fogadja az Ady Endre úton.

 

Vác FC–Erzsébeti SMTK 0-0

ESMTK: Gábor P. – Molnár R., Aranyos (Lázár, 46.), Száhl, Tóbiás (Dankó, 24.) – Molnár J. (Papp Gy., 83.), Soós B., Slezák, Gábor L. (Horváth R., 62.) – Fekete M. (Szűcs L., 83.), Lucz

 

Fotó: https://www.facebook.com/VacFC