Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 09. 21.

Kiesés a hosszabbításban

Nem született gól a rendes játékidőben az Erzsébeti SMTK–Monori SE Magyar Kupa-mérkőzésen. A hosszabbításban azonban betaláltak a vendégek – igaz, leshelyzet előzte meg a gólt –, így ők jutottak tovább a legjobb 64 közé.

Az erzsébetiek nagyon szerették volna, ha a következő kupafordulóban szintén játszhatnának, ráadásul presztízsből is le akarták győzni az NB III Keleti csoportjának jelenlegi listavezetőjét. Turi Zoltán vezetőedző néhány olyan játékosnak is lehetőséget adott, akik eddig kevesebbet szerepeltek, és három csatárral rohamoztak a piros-fehérek.

Az eső miatt kissé mély volt az Ady Endre úti stadion talaja, de ez nem befolyásolta a folyamatos játékot. A helyzetek alapján már kilencven perc után több góllal kellett volna vezetnie az ESMTK-nak, de ezeksorra kimaradtak. Következett a hosszabbítás, amelynek 9. percében egyértelmű les után megszerezte a vezetést a Monor. Nem sokkal később egyenlíthetett volna csapatunk, de Horváth Leventét lerántották a tizenhatoson belül, a játékvezető sípja pedig néma maradt.

– A fiúk mindent megtettek a sikerért, ezúttal azonban minden helyzetünk kimaradt, majd a végén rajtunk kívül álló okok miatt kaptunk ki – mondta bosszúsan Turi Zoltán. – A játékvezető érdekes felfogásban ítélte meg a szabálytalanságokat, aztán a hosszabbításban megadta a monoriak lesgólját, nekünk viszont nem fújt be egy tiszta tizenegyest.

Az ESMTK bajnoki mérkőzésen legközelebb szeptember 23-án, szombaton 16 órakor, Salgótarjánban lép pályára a Szojka Ferenc Stadionban.

 

Erzsébeti SMTK–Monori SE 0-1 (0-0, 0-0, 0-1)

ESMTK: Bonica – Madarász, Privigyei, Markovics, Tóbiás – Bányai, Soós B., (Boda, 75.), Mohácsik – Lázár (Nádházi, 75.), Slezák (Horváth L., 58.), Nicsenko