Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 10. 01.

Nagy mezőnyfölény, gól nélkül

A sereghajtó, a legutóbbi forduló után edzőváltáson átesett Gyöngyösi AK ellen nem tudta érvényesíteni nagyobb tudását az Erzsébeti SMTK. A piros-fehérek nemigen tudtak helyzetbe kerülni, a meccslabdát pedig elrontották a hajrá kezdetén, így a gól nélküli döntetlennel egy pontot szereztek a hevesi városban.

Az erzsébetieknél hiányzott a két sérült hátvéd, Nagy Martin és Tóbiás Zsolt, és bár Slezák Richárd leült a kispadra, az ő játékára sem számíthatott Turi Zoltán vezetőedző a Kömlei Károly Sporttelepen.

A mérkőzés meglehetősen egyoldalú volt. A piros-fehérek nagy mezőnyfölényben futballoztak, a Csank Jánostól megváló gyöngyösiek pedig mindent elkövettek, hogy megakadályozzák az ESMTK játékosainak helyzetbe kerülését. Ez szinte végig sikerült is nekik, mert az utolsó átadásokba rendre hiba csúszott. Bartha Roland különösen igyekezett, hogy borsot törjön korábbi csapata orra alá, ám nem járt sikerrel. A zöld-fehérek kontrákkal próbálkoztak, de ők sem jártak közelebb a gólszerzéshez. Már az utolsó tíz percen belül járt a találkozó, amikor Nagy Richárd passzával a nem sokkal korábban beállt Horváth Levente ugrott ki, egyedül vezethette a labdát a kapusra, ám lövését a hazaiak hálóőre szögletre mentette.

– Gyengén játszottunk, nem voltunk kellően élesek, ezért nem tudtunk komolyabb helyzetet kialakítani, és mivel a meccs egyetlen ziccere kimaradt, nem nyerhettünk, de nem is érdemeltünk győzelmet – mondta önkritikusan Turi Zoltán.

Az ESMTK legközelebb október 7-én, vasárnap 14.30-kor lép pályára a román játékosokkal megerősített Füzesgyarmati SK ellen.

 

Gyöngyösi AK–Erzsébeti SMTK 0-0

ESMTK: Bonica – Lázár, Privigyei, Markovics, Túri D. – Bartha R. (Keményffy, 58.), Bányai, Szabó Á.(Horváth L., 79.) – Kovács D. (Mohácsik, 63.), Soós B., Nagy R.