Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2017. 09. 19.

Négy hazai meccs, egy győzelem

Az Erzsébeti SMTK utánpótlás labdarúgócsapatai közül a legutóbbi fordulóban csak az U15-ös gárda örülhetett, amely nyolc góllal küldte haza a csepelieket.

A Zodony utcában az U19-esek bajnokságában két, eddig százszázalékos együttes csapott össze. Az erzsébetiek hiába igyekeztek, nem tudták feltörni a Vác VLSE védelmét, így a találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget (0-0).

Az U17-esek a még hibátlan Vác ellen már az ötödik percben hátrányba kerültek. A második félidő közepén aztán kilenc perc alatt négyszer is kapituláltak, és a vendégek kiütéses győzelmet arattak (0-7).

Az U15-ösöknél a mieink voltak az esélyesek a Csepel FC-vel szemben, és bár a 24. percig kellett várni az első találatra, Nagy Péter, majd Pozsonyi Kristóf gólja után már csak a különbség volt kérdéses. A szünet után volt igazán elemében az ESMTK, ekkor hatszor vette be a vendégcsapat kapuját. Nagy Péter és Gaudi-Nagy Nándor kétszer-kétszer, Bányai Roland és Őz Zalán egyszer-egyszer volt eredményes (8-0).

Az U14-eseknél az erzsébetiek harmadszor is pont nélkül maradtak. Igaz, a 7. percben Szűcs Levente révén megszerezték a vezetést a piros-fehérek, de  a csepeliek hamar egyenlítettek, majd a folytatásban már csak ők találtak a hálóba (1-4).