Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2022. 08. 05.

Vereség az iváncsai kánikulában

Nagy melegben, de jó talajú pályán csapott össze Iváncsán az Erzsébeti SMTK NB III-as labdarúgócsapata a helyi együttessel. Jól kezdtek a mieink, majd egy szöglet után megszerezték a vezetést a hazaiak, és a mérkőzés hajrájában megduplázták előnyüket.

 

A hőség ellenére lendületesen kezdtek az erzsébetiek, többször is megcélozták az Iváncsa kapuját. Kovács Dániel kísérlete volt a legígéretesebb, középpályásunk bal felső sarokba tartó lövését nagy bravúrral ütötte szögletre a Fejér megyeiek hálóőre. Aztán a 15. percben váratlanul gólt értek el a hazaiak: egy szöglet után elkövetett védekezési hibát kihasználva fejjel vették be az ESMTK kapuját. Ez megfogta csapatunkat, támadásainkban nem volt átütőerő.

Nem változott a meccs képe a második félidőben sem. Igyekeztek az erzsébetiek, de a 16-oshoz érve rendre megakadtak az akciók, vagy veszélytelen lövéssel zárultak. Az iváncsaiak a találkozó végén egy gyors  kontrával végleg eldöntötték a három pont sorsát.

– Hiába játszottunk jobban negyedóráig, az első végigvitt támadásából, a mi figyelmetlenségünk „jóvoltából” előnyhöz jutott az Iváncsa – mondta Turi Zoltán vezetőedző. – Ez visszavetette a csapatot, és bár igyekeztünk, nem tudtunk feltörni a hazaiak védekezését.

Az ESMTK legközelebb augusztus 6-án, szombaton lép pályára Tiszafüreden, a Magyar Kupa-mérkőzés 16.30-kor kezdődik.

 

Iváncsa KSE–Erzsébeti SMTK 2-0 (1-0)

ESMTK: Jeszenszky – Molnár R. (Ágoston, 83.), Túri D., Lipcsei, Márton – Kovács B., Kovács D. (Slezák, 63.) – Molnár J., Szűcs L. (Sükösd, 46.), Soós B. – Wirth (Horváth L., 46.)

 

Fotó: facebook.com/EsmtkSzurkoloinakBaratiKore