Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2020. 01. 30.

Az Aranyszalaggal kezdenek

Január végére kialakult az Erzsébeti SMTK ritmikus gimnasztikázóinak tavaszi programja. Az ifjú hölgyek számára március első hétvégéjén kezdődik a versenyszezon.

 

A piros-fehérek szakosztályának csapata Kozármislenyben lép először a pontozók elé. Március 7-8-án a baranyai város sportcsarnokában rendezik meg az idei Aranyszalag-kupát, az erzsébetiek a II. és a III. osztály versenyein állnak rajthoz. Egy héttel később a háromnapos szigetszentmiklósi SZTK-kupán a szabadidő I. és II. kategóriában induló lányok is bemutatják gyakorlataikat. A nemzeti ünnepen Soroksáron szintén lesz egy verseny mindhárom csoportnak, a Hóvirág-kupán mérhetik össze tudásukat a többi klub ritmikus gimnasztikázóival.

A szabadidős kategóriában ezt követően csak májusban lépnek szőnyegre az erzsébetiek, a versenyzőknek viszont sűrű programjuk lesz. A diákolimpiának Győr ad otthont a március idusa utáni héten, majd a hónap végén a Láng Sportcsarnokban kerül sor a Budapest-bajnokságra, több korosztályban. Áprilisban előbb a mogyoródi Vuelta-kupán, majd a Kaposvári ELSC versenyén szerepelnek az ESMTK ritmikus gimnasztikázói.