Pages Menu
Menü

Megjelenés dátuma 2018. 07. 05.

Bronzos hétvége Szolnokon

Folytatta idei remek szereplését az Erzsébeti SMTK sárkányhajó-szakosztálya. A piros-fehérek ezúttal a magyar bajnokság harmadik fordulójában szálltak vízre, és mindhárom szám eredményhirdetésénél a dobogó harmadik fokára állhattak fel.

Az idén már másodszor találkoztak Szolnokon a hazai sárkányhajósok, ez alkalommal a magyar bajnokság harmadik fordulójában mérték össze erejüket. A pesterzsébeti csapat tartja jó formáját, az eddigi versenyekhez hasonlóan ismét érmekkel térhettek haza a mieink.

A délelőtti 500 méteres és a délutáni 2000 méteres viadalon egyaránt harmadikként végeztek a piros-fehérek Römi KKSK és a Szeged mögött, és ezzel az összetett pontversenyben megerősítették dobogós helyüket. Az erzsébetiek férfi versenyzői a tataiakkal összeülve ezúttal is elindultak a 200 méteres versenyszámban, és begyűjtötték a nap harmadik bronzérmét.
A sárkányhajó-bajnokság néhány hetes szünet után augusztus első hétvégéjén folytatódik Budapesten. A fővárosban tízfős hajókban fognak versenyezni az ország legjobbjai.
Az ESMTK csapata továbbra is várja a sportolni vágyókat és az érdeklődőket a csodaszépen felújított erzsébeti Hullám Csónakházban, a Vízisport utcában.